søndag 18. november 2007

Strikket sjal

I går ble jeg ferdig med det første sjalet jeg har strikket. Det har vært moro å forsøke seg på noe nytt. Så mye mønster og så tynt "fluffy" garn har jeg ikke strikket med tidligere. Jeg har brukt Fonty Kidopale, så hele sjalet veier snaut 50 gram.

onsdag 14. november 2007

Papirklipp

En av mine favorittsysler etter hagesesongen er papirklipp. Det er så koselig å sitte sammen foran peisen og skjære ut forskjellige papirklipp. Jeg er spesielt glad i mønstrene til Jens Funder-Nielsen.

Denne julekrybben syntes jeg ble fin med lys bak. Den var grei å lage bortsett fra all ulla til sauen.

søndag 11. november 2007

Søstrene Mylius


Ettersom jeg synes det spennende med fint interiør, er glad i gamle ting og liker å samarbeide med kreative damer har jeg hatt gleden av å lage nettsider til Søstrene Mylius på Lena. Denne butikken har en helt spesiell atmosfære og ettersom utvalget blir presentert så smakfullt, har det vært veldig moro og fotografere og sette sammen til nettsider. Her er et bilde fra butikken:

Ny dagbok


Etter å ha vært en ivring leser av flere blogger, skal jeg nå se hvordan det vil fungere å ha min egen. Jeg har fått så mange tips og ideer fra andre bloggere og håper derfor å kunne inspirere noen der ute med mine puslerier. Jeg starter med en høstkrans jeg laget for et par uker siden. Den er laget av bærene av svarthyll sammen med blader fra vanlig malurt.