søndag 18. november 2007

Strikket sjal

I går ble jeg ferdig med det første sjalet jeg har strikket. Det har vært moro å forsøke seg på noe nytt. Så mye mønster og så tynt "fluffy" garn har jeg ikke strikket med tidligere. Jeg har brukt Fonty Kidopale, så hele sjalet veier snaut 50 gram.

4 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Så nydelig dette sjalet var... Jo du pappirklipp blir nok prøvd en dag...

Ha en flott kveld...

Trines Hus og Hage sa...

Hei igjen, Helen! Du, så nydelig sjal! Virkelig skjønt! Også var det så vakkert der det hang ute i naturen. Det har vært en flott dag ute med tåke og rim, nesten litt julestemning. Har dessverre ikke vært noe ute og fått nyte det vakre i dag, kun sett gjennom bilrutene og vinduer.
Kos deg med sjalet ditt. Sikkert veldig godt å ha et slikt lett, men varmende sjal over skuldrene. Klem fra Trine

Pinneguri sa...

Så utrolig vakkert det ble, Helen, og så flink du er til å presentere det. Og godt å se du fikk det til. Få høre mer om prosessen, da ;)

Helen sa...

Takk for hyggelige kommentarer! Som sagt så er dette det første sjalet jeg har strikket, og den første oppskriften jeg har lest på engelsk. Men ved hjelp av bloggen til Pinneguri gikk det bra bortsett fra starten. Den er ikke "etter boka". Nå har jeg startet på et nytt i annen farge, men starten ble nok ikke riktig nå heller, selv om jeg har fått mønsteret på norsk.