mandag 6. juni 2011

Hage i grønnyanser



Jeg får mange hyggelig henvendelser om å få besøke hagen vår nå. Men dessverre synes jeg ikke at jeg har nok farger å by på ennå. Jeg har fått inntrykk av at mange leter etter fargerklatter for å feste blikket i hagen. Selv fryder jeg meg over hagen akkurat nå med alle grønnyansene. Nå er marikåpene og lammørene på topp, for nå er de akkurat passe store. Hver tid sin sjarm, og det er noe ekstra fint ved hagen når alt er på veg oppover. Litt trist når man må finne trillebåra og saksa for å klippe bort det som er over for sesongen. Men heldigvis er det meste igjen på veg oppover.
Her er en bildeserie fra vår grønne hage.

9 kommentarer:

Janicke sa...

For en fantastisk fin hage du har :-) Jeg er helt enig med deg! Det er så godt å se alt som spirer å gror i hagen!

Ha en fin uke!
Klem fra Janicke :-)

Marie sa...

Nydeleg bildeserie!
Grønt er ein fantastisk farge som gjev ro i tanke og sinn. Og med så mange fine nyansar og bladformer er hagen perfekt også utan andre fargeklattar enn fiolett i tillegg til det grønne :)

Helene Orskaug sa...

Hei! For en vakker blogg! Også så fint navn du har:o) nesten det samme som meg, jo:o)Du har virkelig en flott hage!!

Nå har jeg sittet og kost meg med bilder på bloggen din.. er ikke helt ferdi ennå, hi hi!

Hilsen Helene

Maria sa...

Det hadde neppe skuffet noen å se dine grønne bed nå - vi har jo alle haver på denne tiden og trenger sårt inspirasjon til å få det fint også før de store roseflorene kommer! Jeg har drømt om hasselurttepper i åresvis. Det var et nydelig eksemplar hos deg.

Her er irisene i gang nå, men det er kanskje noen dager for tidlig hos deg?

josimo sa...

Så rolige og behagelig bildene dine er <3.
Samme i min hage,grønt er den fargen som så absolutt er i fokus,men snart så spretter knoppene.

Ønsker deg en flott uke

Linda sa...

FAntastik grønn hage:) Synes godt du kan åpne opp vårhagen jeg, for her var det jo mye å se:) Og strukturen i hagen er jo også fantastisk, og kanskje lettere å se om våren også:) Og så er det jo lett å forestille seg hvordan det er utover sesongen:) Kommer den hengestolen du hadde i utstillingen på messen til å komme i salg? Hørte noen rykter...

Sokamomy sa...

Hei!Synest du har ein fin hage og blogg og så likar eg veldig godt fotoa dine!! Massevis av planter har du og det ser ut som du er veldig flink med å lage fine kombinasjonar!
Det blir + og Meget bra : )

Mariann S sa...

Ein flott hage, masse nydelige bilder :) Er heilt sikker på at hagen din hadde vore verdt ett besøk også mens den er mest grønn :)

Unknown sa...

hei. nydelig blogg. Jeg lurer på dine foredrag, er du tilgjengelig flere steder i landet? hvilke priser bruker du? jeg vurderer både mitt eget lokallag, Averøy, men tenker ogsåfylkesturnering i Møre ogRomsdal. Har du anledning til å svare, blir jeg glad om jeg får e-post for nærmere kontakt på hagemor(at)neasonline.no
Ha en nydelig hagedag