søndag 14. september 2008

Sensommerbuketter

Hvilken liker du best?


Denne er laget av ei enkelt rose av 'Louise Odier', en kvist av svarthyllen som akkurat nå er tofarget, strå/blader fra strandrug og noen kvister med nyper fra ei gammel pimpinellerose.
Her er det roser fra den herdige og flittige Canadiske rosen 'John Cabot'. Den har følge av strandrug, kvister fra sørgepil (som jeg fjernet bladene fra) samt purreblader. (Buketten lukter allikevel ikke av løk :))

8 kommentarer:

Aud sa...

Begge to er flotte, men den nederste er nok den jeg liker best.

Wenche sa...

De er jo lekre begge to, men det er ikke noe tvil om hvem som faller best i smak hos meg. Louise Odier er en av mine favorittroser, rosa er en av "mine" farger (er ikke glad i rødt) og det sølvfargete bladverket og mørke nypene gjør buketten helt nydelig :-)
Wenche

Jonna sa...

Helt klart den øverste- mye lettere i uttrykket enn den andre hvor det blir litt mye store flater i forhold til fokuspunktet, rosen.(som for øvrig var veldig fin)

F I I N F O R M sa...

To nydelige buketter! Valget mitt faller på Louise Odier rosen med kvist av svarthyll og nypekvister. Den er aldeles skjønn!

Tenkte også å linke til blogg siden din, - hvis du synes det er greit?;-)

Anonym sa...

Louise..og med svarthyll ble den riktig flott!

Anonym sa...

Øverste var heeeelt nydelig!!!!
Nederste var nydelig.....
Du er såååååååååååååå flink!!!!!
Hilsen en annen vikværing....

IngunnBW sa...

Du er altså sååå flink! Louise er en favoritt klar favoritt av de to rosene, og jeg synes også at basis i denne buketten var vakrest. Svarthyllen var utrolig dekorativ sammen med den sarte rosen. Lekker og enkel bukett, helt etter min smak :)

Anonym sa...

Heisann! Nå har j sett dom! Den øverste syns j.Men litt dypere farge på 3 roser...?