lørdag 11. oktober 2008

Mer Malurt


Jeg falt for fristelsen og kjøpte meg kremkvite roser til helga. 44 kroner for 10 roser er jo overkommelig. Jeg gjorde det enkelt og puttet kun noen kvister av malurt mellom rosene. Denne vasen passer så godt til disse små bukettene. Den er designet av Finn Schjøll og jeg var så heldig å få den som gave av Nordre Land Hagelag når de besøkte meg i sommer.
Bildet er klikkbart.

14 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Nydelige roser. Kjempe fin bukett.

IngunnBW sa...

Jeg skulle ønske jeg hadde blikket og håndlaget ditt Helen, aldeles nydelig bukett nok en gang fra dine hender. Du legger inn elementer av andre planter i rosebukettene som fremhever og forskjønner samtidig som du bevarer det enkle uttrykket slik at det er rosene som er i fokus. Prikken-over-i-buketter! På samme måte i haven din, jeg kan bla og bla i boken din og drømme meg helt bort :) Det er alltid så spennende å se når du har et nytt innlegg i bloggen din

IngunnBW sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tonerose sa...

Du lager utrolig vakre buketter Helen - imponerer like mye hver eneste gang! Jeg kunne ikke vært mer enig med Ninni - aldeles vidunderlig! ;o)

Vibeke sa...

Nydelig!!!Fryd for øyet å komme inn til deg :o)

Har en liten "konkurranse" på bloggen min for tiden, hadde vært koselig om du ble med på den :o)Ligger under innlegget for 26 september og varer frem til 17 oktober..

Klem fra Vibeke

Lene fra Lillehammer sa...

Slik en søt bukett du har lagd Helen, du er utrolig flink altså! Er en fryd å se alt du får til. Ønsker deg en god søndag, er jo så utrolig godt vær i dag, ikke behøver man å fyre engang.

Lene fra Lillehammer sa...

Hehe, joda, det stemmer at vi har kråke gitt. Egbert er over 8 år gammel. Og jepp, helt enig at kattene våre er skummelt like hverandre. Jeg viste bilde av katten din som du har bilde av i boka di til samboern i går og han mente at det var Mosse som var avbildet der.

Olstad sa...

Det ble en fin bukett. Må si jeg skulle ønske jeg så slike ting jeg også, men det er oss ikke alle forundt.

Utrolig mange lekkre bilder på bloggen din må jeg si. Fortseteter å følge med .

Dagny- Heim sa...

Nydeleg!!!
Sjå innom hos meg, der ligg ei utfordring til deg ;-)

Som mine dager er sa...

Veldig flott bukett du har laget. Buketten med roser ble straks mer spennende og se til når den ble blandet med malurt. Du får alt til å fremstå så enkelt og flott. Du har håndlag med det meste, ser jeg. Bildene dine er en sann nytelse.

Klem fra Marit

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så utrolig flotte bilder, disse rosene var flotte... og med kvister av malurt...nydelig...

Ha en koselig kveld og uke...

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Hei Helen. Jeg er en av de mange som stadig er innom bloggen din for å titte på hva du har funnet på nå. Det er så koselig. Jeg må få takke for strikke-inspirasjonen jeg fikk da jeg var hos deg i høst. Her er det alpakka for alle pengene nå. Geraniumstiklingene mine er så fine, men fuchsia Walz Jubelteen vil visst ikke være hos meg. Det gikk galt med begge to. Mona

Olstad sa...

Takk for hyggelig tilbakemelding på bildene av prinsessa vår.

Håper du har en fin høst.

pepperkverna sa...

Så nydelig! Hege