lørdag 22. november 2008

Blomstergave

Jeg er veldig begeistret for overraskende gaver. Det er alltid hyggelig med blomster, men når de i tillegg kommer uten at det er noen spesiell anledning blir jeg ekstra glad. Når jeg kom hjem fra jobb på fredag, var det levert en stor pakke fra vår lokale blomsterhandler. Til meg? Fra hvem?
I sommer hadde jeg blant annet besøk fra hagelagene på Gran, Lunner og Jevnaker. Dessverre var vi uheldige med været, så kaffen måtte drikkes innendørs. De hadde med seg en stor pose med kjempegode sukkererter som vi koste oss med i flere dager etter besøket.
Så når jeg pakket opp pakken, viste det seg å være en flott rustikk kasse med blomster i mine farger fra disse hagegjestene. Tusen takk til dere!

8 kommentarer:

Merethe sa...

Så nydelig blomster du fikk.

Anonym sa...

Du har en så flott Blogg, jeg har lagt den inn på mine favoritter og er innom nesten daglig for å se om du har lagt inn noe nytt. fotografiene dine er noe av det flotteste jeg har sett. Jeg er en gammel porselens maler så dine bilder er til innspirasjon for meg. Gleder meg til ditt neste innlegg.

Dagny- Heim sa...

Det var jammen ei vakker gåve! Den var heilt sikkert vel fortent :-)

Ha ein fin kveld!

IngunnBW sa...

Hurra! Et nytt innlegg fra deg, jeg blir alltid så glad og forventningsfull da :) Du innfrir alltid!
Gaven var nydelig, kontrasten mellom forfinete blomster og det grove trevirket er flott.

Lene fra Lillehammer sa...

Å så heldig du er Helen og dekorasjonen var utrolig flott, jeg er sikker på at du fortjente den.
Jeg og ei venninne kjørte forbi huset ditt forrige mandag forresten, på vei til Oslo. Da sa jeg til henne at der ligger Totens flotteste hage og jeg måtte skryte fælt hvor vakkert du har det.
Ønsker deg en flott kveld!

Anonym sa...

Vel fortjent! Du er en gledesspreder, ikke rart folk setter pris på deg!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Å så koselig å få slikke overaskelser da...
Nydelige kjøkkengardiner du har...
Azalian har jeg ikke prøvd å ta vare på - men jammen skal jeg prøve det i år... trenger den kunstig natt/dag for å blomstre, eller holder det om den står i vinduskarmen... for de er jo utrolig vakre...

Ha en super 1. søndag i advent...

Anonym sa...

twist4512
mass5462
ram657
ramp688
zhenman6532