søndag 1. november 2009

Mer håndarbeid


Som flere andre bloggere prioriterer jeg noe tid til håndarbeid nå som kveldene blir lengre. Og det fine er jo at man får så mange fine innspill og idéer fra så mange kreative og flinke bloggere. Det er jo også artig at avstandene blir små i denne internettverdenen. Du kan dele interesser over hele verden på sekunder. Det er med håndarbeid som med hage. Man får nye "diller" avhengig av påvirkning fra andre. I høst har jeg heklet og brodert. Jeg har nemlig blitt veldig imponert over flere broderiblogger. En av de fineste synes jeg er bloggen til Dovilė. Hun er veldig flink til å brodere i tillegg til å fotografere.
På håndarbeidet jeg har holdt på med nå har jeg latt fantasien fått fritt spillerom. Får noen år siden kjøpe jeg noen heklearbeid i England som skulle brukes i hagen til å dekke over og beskytte det man serverer ute. Nå tenkte jeg at jeg skulle lage mine egne. Jeg skal innrømme at dette håndarbeidet kanskje ble litt vel romantisk og "jalla" med bergkrystaller i hjørnene. Men stenene er jo med på å gi tyngde og er derfor ikke bare til pynt. Jeg er også ferdig med et annet tilsvarende håndarbeid som jeg har levert til innramming. Det kommer det bilde av etter hvert.

14 kommentarer:

Anne (Moseplassen) sa...

så nydelig og forseggjort da :)
Synes ikke det ble jalla, som du sier så har de en funksjon. Genialt å ha noe dekorativt som dette som beskytter maten da :)

Britt Åse sa...

Nå fikk jeg veldig, veldig lyst til å brodere!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Ikke mye jalla her, spør du meg. Nydelig er ordet :)

Mariann S sa...

Nydelig :), rett og slett :)

Marie sa...

Dette var alldeles nydeleg!

Dovilė sa...

so elegant, lovely:)

ingridn sa...

Dette var bare nydelig synes jeg. Like vakkert og forseggjort som alt det andre du gjør.

IngunnBW sa...

Dette var utrolig vakkert Helen. SÅ nydelig og forseggjort! Det ligger nok mange timer i den lille duken. Likte godt at du har brukt litt blått i broderiene. Du er så flink! :)

Linecas have sa...

Synes ikke det var noe jalla med det der jeg. Derimot et meget vakket håndtverk. =)
Meget vakker blogg du viste til også.

Elisabeth sa...

Åee..den var jo bare SÅ vakker!! Jeg har alltid vært fasinert av slik type håndarbeid, noe som har gjort til at jeg idag samler på gamle broderier. Gamle skatter, pleier jeg å si :)

josimo sa...

Rett og slett bare nydelig alt sammen.
Handarbeidet,bildene,fargene i bildene , ja alt er bare suuuuper delikat

God søndagskveld ønske til deg

ASSA sa...

Skjønn liten brikke - og som alltid et nydelig innlegg!
min blogg ligger det en utfordring/oppmuntring til deg. Og som jeg sier er det ikke nødvendig å føre den videre - jeg har bare lyst å hedre noen bloggere.
Ha ei flott uke!

Anonym sa...

Akk..den som hadde tålmodighet til å brodere.. Nydelig arbeid, som alltid!

Anita sa...

Vakkert, spør du meg :0)) GOd førjulstid!!