søndag 31. januar 2010

Oppdatert nettsideNettsiden min har dessverre blitt forsømt de seinere åra. Nå har jeg i hvert fall fått lagt ut noen bildeserier fra hagen tatt i 2008 og 2009. Disse bildene har nok vært vist på bloggen i løpet av året som gikk, men det er vel greit å bli minnet på at det kommer en sommer igjen også?

9 kommentarer:

Sigrid sa...

Så mange utrolig vakre bilder. Takk skal du ha, jeg trengte virkelig en sånn oppmuntring nå. Er så luta lei vinteren.

Lene fra Lillehammer sa...

Herlige bilder Helen, sånne bilder trenger vi nå. Må si jeg gleder meg utrolig til våren og sommeren nå og å kunne drive i hagen igjen. Men først må lyshuset prioriteres slik at det blir ferdig. Men kjenner jeg meg rett blir det mye haging innmellom malinga av lysthuset.
Ønsker deg en strålende søndag Helen!
PS: Tusen takk for julekortet du hadde sendt meg på mail. Så det ikke før lenge etterpå jeg da vi desverre en lengre periode ikke hadde tilgang til mailen.

Anne (Moseplassen) sa...

Deilige sommerminner :)
Akkurat slikt jeg trengte nå i snøføyken!

IngunnBW sa...

Å ja, dette var inspirerende å se! En deilig pause fra den harde virkeligheten med kulde og sne. Jeg ble så fasinert av den dyp røde pelargoniaen du hadde på noen bilder, bl.a i kassene under vinduene på det lille røde huset. Nesten så jeg kunne vurdert å øke bestanden av pelliser (1 stk med samme navn som yngste sønnen i huset :))! Vet du hvilken sort det er?

Marie sa...

Fantastisk vakre bilde! Rein nytelse å sjå gjennom dei :)

Guro sa...

Gleder meg til å bruke litt tid på å se gjennom bildene :) Kanskje jeg får til å besøke hagen din i sommer - den er til stor inspirasjon gjennom boken din og hjemmesiden.

Så fint du vil ha en giftfri hage! Jeg tenker på hvordan jeg skal legge opp hagen så jeg vil greie det selv. Det er lett å glemme at vi trenger biologisk mangfold når man er tilstrekkelig lei av å luke ;)

Tonerose sa...

Hagen din er fantastisk - veldig inspirerende!! :o) Så frodig og lekker!

Det er en stund siden sist jeg var innom - så nydelig håndarbeide du har drevet med! Også likte jeg svært godt papir-pynten til jul, helt NYDELG! :o) Også så koselig å sende slike med julekortene,tenk den gleden du gir mottakeren!

Gleder meg til å titte innom bloggen din i tiden fremover!

Stor klem fra Tone

salige lavendel sa...

Nesten så man begynner å tvile på at snøen noengang skal forsvinne...Nydelige bilder!!!

Anonym sa...

Utrolig vakre bilder og stemninger!

Og det deilige ullsjalet fra deg bruker jeg hver eneste dag i vinterkulda, kan virkelig ANBEFALE alle å kjøpe et sjal fra Helen, du vil garantert ikke angre!