søndag 18. april 2010

Totenhagen


Hagemessa er over og jeg vil takke Marit Sagen hos Norges Varemesse som ga oss muligheten til å delta. Både hun og Tommy gjorde alt de kunne for å legge til rette for oss under hele prossen.
Omsider kommer det noen bilder fra Totenhagen som Cathrin og jeg bygget opp. Etter veldig mange timers jobb ble vi heldigvis godt fornøyd med hagen vår. Mye takket være alle de gode samarbeidspartnerne vi hadde. En som i hvert fall hjalp oss veldig, var Nils Olav Gudbrandsen hos Entreprenør Brødrene Gudbrandsen AS. Han kom enkomt til Lillestrøm for å kjøre jord og singel for oss med hjullaster. Det sparte oss for veeeldig mange trillebårlass.


Vi syntes vi greide å bygge en hage som skilte seg litt ut fra de andre hagene på messa. Målet vårt var å bygge en landlig, romantisk hage med vanlig elvestein og gammel teglstein. Vi syntes også det var veldig fint at Byggfagstudent Marita Undli Bendtsen ville hjelpe oss med å mure portstolper til den gamle porten i sibirsk lerk. Det var ikke få som lukket porten for å ta et bilde av den og stolpene.

Det var også vedlig stas at mange faktisk fotograferte blomsterbedet vår. Det er ikke det enkleste å få til et frodig bed som skal gi uttrykk for at det har vært der i "alle år" tidlig i april. Det har vi Vigdis hos Bogrønt Ringstad og Mette og Erik hos Gartner Olsen å takke. Vigdis hadde til og med drevet fram plantene slik at det ikke var bare kvister. Og ranunklene fra Mette og Erik satte jo det riktige preget på det hele.

Lysthuset som svigerfar bygget ble også veldig godt mottatt og det var mange som spurte etter pris på det. Noen ble faktisk ganske skuffet når de fikk vite at det ikke er for salg. Jeg synes det ble ekstra fint inni ettersom vi fikk låne så romantiske møbler fra Landstil Tusen takk til Tone! Det var riktig trivelig å bli litt kjent med deg.

Jeg synes jeg har vært veldig heldig som har lært å treffe så mange nye positive mennesker. Ikke minst Heidi fra Fra Oldemors hage som kompletterte vår romantiske hage med sine vakre og nostalgiske hagebenker. Tusen takk Heidi, for den flotte benken jeg fikk til hagen min på Toten!!

Til sist, men ikke minst, tusen takk til Kjersti i Lev Landlig for at jeg fikk skrive i det fine bladet og dele ut til besøkende i hagen. Jeg skal si deg at mange ble glade for å få et eksemplar helt gratis.

26 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Gratulerer med vel utført jobb. Dette ble jo helt utrolig flott.

Gleder meg til å se lysthuset på Fredholm. Skjønner godt at flere kunne tenke seg et slikt et, ja.

Morsomt å lese at Marita har murt stolpene. Hun gikk i klassa til MM før de flyttet til Lensbygda. Jeg ser henne for meg som førsteklassing enda, hmmmm.

Lene sa...

Var innom Totenhagen på messa. var virkelig en flotts stand, som gav meg mye inspirasjon.

Dovilė sa...

Congrats Helen:) the garden looks so cosy, lovely:) thanks for promenade...

Vigdis i Romerikshaven sa...

Så hyggelig å se bildene dine, Helen! Jeg fikk dessverre ikke vært på messa. Det ser ut som du har lyktes svært godt med Totenhagen din! Gratulerer! Og nå tenker jeg det blir mer tid til hjemmehagen.

Mona sa...

Flott, Helen. Så hagen live og tittet også etter deg, men så detg dessverre ikke da jeg var der. Har så sans for stilen din.

Tove sa...

Totenhagen ble flott. Lysthuset, portene og ranunkelbedet var kjempefint og inspirerende. Blir spennende å se lysthuset plassert i hagen din :-) Vel gjennomført messe :-)

Liv Johanne sa...

Flott hage, Helen! -fine bilder som alltid i bloggen din :)
Skulle gjerne ha vært der..

IngunnBW sa...

Så flott å se bilder fra den nydelige designhaven din. Gratuelrer med suksessen! Jeg har hørt at haven skilte seg ut og var så nydelig :) Er sååå lei meg for at jeg ikke fikk vært der og sett den selv

Snuffeldyret sa...

Utrolig flott hage! Gratulerer med godt gjennomført!

De pelargonianen dine; har du et navn på de?

liven sa...

Nydelig bilder!!!
Dette skulle jeg gjerne sett i "levende live"....

VillaVårfrubakken sa...

Jeg finner ikke ord, dette var helt utrolig vakkert. Har et hus ved havet i nord-norge, der kunne vi faktisk ha trengt et lysthus i kalde men lyse og utrolig vakre sommernetter. Gratulerer med så fin en jobb dere har gjort.

Guro sa...

Både porten og lysthuset var jo helt nydelig - folk hadde helt rett i det :)

Lin sa...

Det ble superfint Helen!
Jeg synes dette var et virkelig flott innslag på messa og håper på flere slike på sikt. Kanskje vi kan få til en liten konkurranse der? :)

Jeg skulle så gjerne vite hvor du har kjøpt/lånt de fine leveggene og de flotte kantsteinene dine hen?

Roka Design sa...

Heisann:)
Dette må være den herligste "hagen" jeg har sett...tenk å komme hjem til noe slikt...:)Fikk ikke akkurat inntrykk av at dette var på en messe:)
Helt nydelig:)

Anita sa...

Såååå utrolig fin hage, dere får det til!! Planlegger hagen for i år her jeg og gleder meg til å se når alt vokser seg til :0))) Bare ett lite bed som skal spavendes og omplantes i år. Nydelig lysthus!! Har planer om nytt drivhus/lysthus jeg, men skal planlegge det en stund først! Kos dere!

Anonym sa...

Utrolig flott!

ANETTESHUS.COM sa...

Wow! Denne hagen ser kjempe-flott ut! Skulle gjerne sett den "live":) Elsker den sjarmerende porten!! Hvem lager den?

Klem
Anette:)

Möllebacken sa...

Hej.
Hittade din blogg via en dansk blogg.
Din hemsida är FANTASTISK! Vilka bilder, vilken trädgård. Underbart.
Kommer inte kunna se mig mätt på bilderna då jag söker inspiration till vår trädgård som ska byggas upp igen.
/ Pella

Möllebacken sa...

Gömde att skriva att er monter på mässan likaså.
/ Pella

Lisemoren sa...

Så morro å få se dette. Den hagen var jo bare nydelig. Eia hadde jeg hatt et slikt. Det er en drøm jeg sikkert deler med mange andre ja. Jeg koser meg rett som det er med boken din og her på sidene dine.

Hilsen Lisemoren

Anonym sa...

Your blog is beautiful and you are amaizing and very creative person!Iwona from Poland

Trines Hus og Hage sa...

Hei på deg, Helen!
Vakre bilder! Det blir moro å se dette flotte lysthuset i hagen på Fredholm i sommer. Gleder meg til det.
Ja, jeg er også glad jeg ble med til Trysil. Det var en kjempekoselig tur, Helen, fra start til slutt. Takk for at jeg fikk bli med deg!:)
Jeg leste i min lokale avis, HA, her om dagen, og da var du jammen der også!
Blir spennende med repotasjoen, ja. Nå vet jeg litt mer om den, og kjenner magefølelsen er god. :)
Kos deg i hagen så mye du kan. Du har vel begynt du også nå, tenker jeg. Jeg har bestilt hele sju nye roser i dag bl. a. Gerbe Rose. Endelig! Den har jeg notert på lapp hver eneste gang jeg har vært hos deg, og oppdaget plutselig at Rosa Røyse selger den! Nå blir det Lykkefund, Pauls Himmalayan Musk, to Felicite Permentier, Jacques Cartier og enda en Martin Frobischer å finne i hagen min.
Vi snakkes!
Klem Trine

Unknown sa...

find out here now cheap designer bags replica check my blog dolabuy.su their website dolabuy louis vuitton

Unknown sa...

pop over to this web-site useful reference official source Dolabuy Bottega Veneta try this look at here now

Unknown sa...

read what he said find this useful source you can try these out blog her comment is here

neigh sa...

w2u33g9w79 v3j00x7j04 f0y63s8t48 t5t89q0f99 q3t11s3q67 l5a96l3t85