søndag 28. november 2010

hager i Norge


Arild Sandgren, redaktøren i 'Hagen for alle' har sammen med fotograf Nils Petter Dale kommet med årets hagebok på forlaget Intermekanika.

'hager i Norge' er en litt annerledes hagebok. I denne boken er det ikke lagt vekt på det perfekte, men på hagegleden og mangfoldet i hager i Norge.
Dette er ikke bare en bok for spesielt hageinteresserte, den er absolutt til inspirasjon for de som setter pris på gode tekster og bilder som gjør at du føler du er i hagene samtidig som du leser boken. Boken gir inspirasjon til å nyte hagegleden på en sunn og avslappet måte, uten stressfaktorer for å oppnå den perfekte hage.

Ingen av hageeierne blir presentert, det er de 29 hagene som er i fokus. Og hagene varierer fra herregårdshage,

via blant annet rosehager

pionhage

kolonihager

til engelsk cottagestil på Toten


Jeg er derfor stolt av at hagen vår på Fredholm er viet åpningskapittelet. Via både tekst og bilder er hagen presentert på en slik måte jeg har drømt om å at den skal framstå for hagegjester.

Mangler du julegaver? Denne kolossen på nesten 2 kilo kan være den gaven under juletreet som gir mest glede. Ta gjerne kontakt med meg her dersom du er interessert.

7 kommentarer:

Maria sa...

En god idé! Jeg tror jeg skal fordele lenken til bloggen din til noen mulige givere. 2 kilo haveglede var et overbevisende argument :-)

jeg har desverre bare iskalde haveklemmer til utdeling i dag :-)

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Det så ut som en fin bok. Kanskje noe å sette på ønskelista :-) Litt over 400 kr?

Berit sa...

Takker for tips! Den skal jeg jamen se etter i bokhandlene.

NilsP sa...

Hei Helen
Tusen takk for hyggelig omtale. Vi jobber med å overbevise flest mulig bokhandler om at hagebok er en perfekt julegave. Hvis den ikke finnes i bokhandelen kan den bestilles.

anne -moseplassen sa...

hehe, takk for advarslen. Jeg tror jeg må ønske meg et bokstativ.. synes igrunnen ikke 2.kg er så ok å holde i fanget ;)

Boken ser kjempefin ut, gleder meg til å lese den, og gratulerer med deltagelsen!

Anonym sa...

Høres perfekt ut! Høres ut som en bok en kan drømme seg bort i..om og om igjen..

salige lavendel sa...

Helskjønne bilder en kan drømme seg vekk i...Det drivhuset skulle jeg gjerne hatt!!