lørdag 14. mai 2011

Vidunderlig med vårSelv om det nå er viktig å legge grunnlaget for hagen for sesongen er det også viktig å ta seg tid til å nyte denne flotte tida når hagen våkner til liv. Jeg fryder meg over spirer som trofast kommer igjen år etter år. Skurvær er nok den rette betegnelsen på været vi har om dagen. Jeg synes det er flott å kjenne den gode duften etter regn og når solstrålene skaper rene eventyrstemningen etterpå med skyer av damp stigende opp fra åker og eng, er det nesten magisk. Det er fremdeles lite som blomstrer hos meg. Her er en liten bildeserie med status fra Fredholm.

10 kommentarer:

Anne (Moseplassen) sa...

Så fin bil!
Visst er det deilig med solregn :D Her var så fint i går med et helt magisk lys og grønngrønne blader og våt og glad hage :)

Linda Himlingen sa...

Nydelig!
Her i Trøndelag er det akkurat blitt grønt!
Våren er definitivt den beste årstiden! ;)

mona.z sa...

Flotte bilder, liker godt alpeklematisen med trollhassel i bakgrunnen , ellers ser det ut som det er kommet like langt på din del av landet som på vestlandet. Her har det vært uvanlig tørt, og det hadde vært deilig med litt mer regn (skikkelig bergensregn;) Noen nyplantede roser og et hjertetre har ikke godt av å tørke ut, og uvant å vanne så tidlig på året:)

Min Verden sa...

Det er det aller, aller beste av alt! Jeg drev og leste i boka di i dag, for å få litt inspirasjon og tips. Mine Alchemilla Mollis har ikke spira i vår - så nå må jeg ut å kjøpe. Jeg ser at du bruker en del Malurt - og lurer på hvordan de sprer seg. Har en venninne som "hater" disse plantene fordi de er så soleie/burotaktige... Hva mener du om det Helen? Skal jeg anskaffe noen Malurt allikevel. De er jo utrolig nydelige i fargene sine... Hanne

Min Verden sa...

Hei igjen - og takk for tilbakemelding :) Jeg har heldigvis ikke luket opp alle Alchemillaene. Jeg forsøkte å så dem i høst - men jeg mistenker småfuglene for å ha spist frøene. Nå har jeg fått kjøpt noen - og jeg har fått Malurt vanlig og perle hos en venninne, så får vi se om jeg blir fornøyd :) Takk for flott inspirasjon Helen!

Lev Livet Lett Lokki sa...

DU milde - FOR en vidunderlig vakker blogg du har!!
Fant deg gjennom http://solbergetsmangeprosjekt.blogspot.com
Hit kommer jeg tilbake, gleder meg til å følge deg videre!!
Må du ha en nydelig 17. mai!!
Klem Lokki

liven sa...

Nydelige drømmehagen :o)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Ja, mange flotte bilder, og nå tenker jeg det kommer mer og mer for hver dag som går! Vel overstått 17. mai - håper dere hadde en hyggelig dag!

Klem Cathrine :-)

It's me sa...

I just wanne say that i like the book very much !!...and i have almost sell them all..!! it is great to see you in it .....love Ria....xxx...

noor sa...


تنظيف الخزانات يحتاج الى مواد مصرح بها لاستخدام فى خزانات المياه لابد ان تتم عملية غسيل خزانات بجدة عن طريق افضل شركة غسيل خزانات بجدة محترفة تعمل على تطهير و تعقيم الخزانات
____

شركات تنظيف المنازل في الدمام رخيصة
بالمقارنة مع باقي الشركات التى لا تتمتع بنفس كفاءة الرائد في العمل وفي تنظيف منازل
ونقدم ايضا لعملائنا عدة خصومات فى حالة طلب اكثر من خدمتين .
اسعار شركات تنظيف المنازل بجدة
https://www.alraid-sa.com/شركة-تنظيف-شقق-بالمدينة-المنورة/