torsdag 10. juli 2008

Plantekrok og roser

Inspirert av andre bloggere har jeg lett litt rundt i kroker og kriker. Det er nok ikke bare dumt at mannen min har bruk for alt mulig. Jeg fant nemlig ei sjarmerende hylle og et bord. I tillegg fikk jeg god hjelp til å sette det opp, så da var det bare å få tingene på plass.

Akkurat nå er er 'Loise Odier' på sitt aller fineste, og i år har den ikke fullt så mange syke blader som den pleier. Det kan jo hende at det har hjulpet at jeg har dusjet den med blandingen min.

En annen rose som jeg stadig må en tur bortom å lukte på er bourbonrosen 'Great Western'. Jeg vet at jeg burde ha beskåret den mye kraftigere, men da hadde det ikke blitt noen lang grein til å ligge i det gamle epletreet.

3 kommentarer:

Marie sa...

Bloggen din er berre heilt fantastisk! Nydelege hagebilder!

Nokre av dei gyldne rosene hos meg er i svigermor sin hage. Eg prøver å dele det inn etter farge når eg plantar hos meg. Hadde eg starta med hagen i dag hadde eg nok unngått gult, oransje og raudt, men no orkar eg ikkje å fjerne alt i dei fargane.

Skulle gjerne vore på kurs i hageplanlegging hos deg ja! Her er milde våte vintrar og stort sett kjølige våte somrar, dessutan blæs det stikker og strå innimellom så det er ikkje lett å plante ting som er høgt.

Det blir nok for langt å reise på kurs. Hadde eg hatt masse penger skulle eg leigt deg heim i hagen min :)

Nabodama sa...

Jeg kan kjenne roseduften helt hit!
Fantastiske bilder.

Min Verden sa...

Det ble fint da :) Jeg fikk denne boken Franske fornem. på nordisk vis i presang. Den er deilig inspirasjon, men det er nesten sånn at jeg sparer litt på den til vinteren. Det er da jeg planlegger hva jeg skal gjøre i hagen. Herlig å ha noe å se frem til. Nå bare nyter jeg. Hanne