torsdag 7. august 2008

Tid for hageinspirasjon


Jeg har lagt ut Høstens hagekurs på nettsidene mine dersom noen har lyst til å forlenge hagesesongen litt.

7 kommentarer:

Trines Hus og Hage sa...

Hallo Helen!
Du er i farta, skjønner jeg. Så lurt å forlenge hagesesongen med hageinspirasjon med Helen! Du fremstiller det hele alldeles nydelig, og jeg har selvfølgelig kikket nedover i bloggen din (ser du har vært mer aktiv nå) og Constance Spry- Primadonnaen din- var også helt skjønn! Hvorfor har jeg ikke den? Og amplene dine også, skikkelig fine! Masse inspirasjon hos deg, Helen. Godt å få, for her er hagen på en snei føler jeg. Både overvokst og preget av regnet. Har nesten ikke ei eneste rose å kunne plukke inn, og det er jo trist. Lurer på om jeg skal kjøpe ei Rose de Recht som jeg har sett på salg. Har aldri syntes den har vært helt bedårende nydelig, men så savner jeg ei rose som har den mørkere fiolette fargen. Rose de Recht er kanskje egentlig ikke mørk nok, men så er den jo både herdig og sunn og det teller også en del. Dessuten remonterende og det vil jeg ha nå, rosehungrig som jeg er. Din Chianti har vel egentlig mer fargen.
Snakkes vi, Helen! Gleder meg til kvelden vår! Klem fra Trine

Jonna sa...

takk for hyggelig kommentar på bloggen :)
Sees på onsdag.

Dagny- Heim sa...

Å, hei! No blei eg glad som fann ut at du har blogg. Var innom rosekonkurransen og då eg kom til di rose syntes eg det var noko kjent... Har nemleg lest boka di "Hagevandring" att og fram, ut og inn, mange gongar. Storkosar meg med den! No tek eg og lenkar deg til sida mi så eg lett finn tilbake :-)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Gubban kor fine bilder du viser her... skulle hatt sommer hele året vi...

Ha en koselig dag og uke...

Hilsen fra landet sa...

Ja nå er det snart tid for å krype i godstolen og nyte hagelitteratur eller samles inne med ord og bilder og inspirasjon!!

Min Verden sa...

Hei du. Så flott at du lager disse kursene. Jeg skal iallefall på foredraget til roseforeningen (men det foresvever meg at jeg har fortalt før?) - vel, jeg elsker måten du setter sammen ting og tang på og gleder meg. Hanne

Dagny- Heim sa...

Det ligg ein award og ventar på deg på bloggen min :-)