torsdag 25. desember 2008

Endelig jul

Det ble som vanlig "julekvelden på kjerringa" her i huset. Men jeg kom akkurat i mål. Når vi hørte julen ringes inn fra kirka, kunne vi sette oss ned til julemiddag, pyntet tre, vasket gulv og full vedkasse.

Ute har jeg endelig fått på plass kulene mine. Jeg har ei god venninne som hjelper meg å lage keramikkpynt til hagen min. Det meste skal jo brukes i sommerhagen, men disse er tiltenkt vinterpynt i jernurnene. De runde blå kulene passer så fint til rekkverket, og for å gjenta den runde formen, fylte jeg masse ballonger med vann. Vannballongene ble imidlertid liggende gjennom kakelinna før minusgradene kom tilbake nå i jula.
Nå som jula er godt i gang, vil jeg benytte anledningen til å ønske alle som titter innom ei fortsatt god jul med julekort av min eldste sønn ved bilen sin.

8 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Kjempe flotte kuler. Håper du får en kjempe fin jul og romjul.

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Hallo på Fredholm!
God Jul i stuen!

Så fint julekort. Det er rart for en "halvgammel dame"å se, for det er jo ikke lenge siden han der gikk i barnehage med MM! ;) Dessuten hadde jeg akkurat maken boble som min første bil. Er det rart man blir nostalgisk??

Vi ønsker dere fortsatt fin romjul. Da er det tid for mye kos.

Anonym sa...

Nydelige bilder som alltid. Måten du pynter på er så ren og delikat, is kulene er helt nydelige har tenkt mange ganger på å lage det selv, men har ikke fått somlet meg til det, men nå skal det gjøres. Jeg bor i en by i Vestfold å her er vinteren ustabil ang. minus grader, men nå ser det ut til at vi går inn i en kaldere periode så nå skal jeg få laget noen, Har laget lys lykter med kokt vann og vann rett fra krana å sett den flotte forskjellen det gir. Bilde av din sønn er bare helt nydelig i farger og oppsett. Boble var også vår første bil og min første egen bil, mulig jeg prøver å få meg en veteran av den typen, det blir nok det en dag. Fortsatt god jul og jeg vil fortsatt følge din blogg med stor glede. Hilsen Grete.

AnnyO sa...

Hei! Veldig fine kuler gitt!! Ble nesten stolt. Ha en fortsatt god jul og et godt nytt år! Hilsen Anny

IngunnBW sa...

For et herlig julekort! Bobla og sønnen passet bare kjempegodt sammen, nostalgisk og stilmessig perfekt :) Og med din smakfulle redigering ble bildet helt nydelig.
Godt nytt år til dere på Fredholm :)

Anonym sa...

wow..what a handsome boy!

Anonym sa...

new999
nvtao778
guojin67
huangrong99
xiaolongnv

sateen sheets sa...

Nå som jula er godt i gang, vil jeg benytte anledningen til å ønske alle som titter innom ei fortsatt god jul med julekort av min eldste sønn ved bilen sin.
super king comforter set ,
california king comforter size ,