torsdag 18. desember 2008

Førjulspyssel

Jeg forbereder meg til et lite juleverksted vi skal ha på lørdag. Det har blitt tradisjon at en av mine kusiner og jeg samler våre barn og "tante barn" en førjulskveld til hobbyaktiviteter. I år har jeg tenkt å lage ting av ståltråd, samt dørkranser som jeg viste i forrige innlegg.Blondene kjøpte jeg i fjor hos Søstrene Mylius. Etter hvert skal de opp på juletreet, men fram til da får blondene og hjertene pryde en av kjøkkendørene.Hjertene blir formet rundt en krydderboks og ferksvannsperlene er fra et kjede som ble i korteste laget. Perlene har blitt kjøpt hos Marihønasverden.no

8 kommentarer:

Merethe sa...

SÅ nydelige hjerter du har laget!!!
Liker stilen din.

Lene fra Lillehammer sa...

Så kreativ du er Helen, kjempeflotte hjerter...vil ha - vil ha slike jeg også.
Ha en kjempeflott førjul da og kos dere med lørdagens aktiviteter.
PS! Du har noe å hente i bloggen min som jeg skrev for et par innlegg eller 3 siden tror jeg det var.

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Du tar sjanser nå gitt, som skriver dette på bloggen din. Kanskje står det lang kø på trappa i morgen som vil være med å lage slike flotte ting! Hehe.
Kos dere masse, og ellers: RIKTIG GOD JUL frå øss litt lenger utti...

Hilsen fra landet sa...

Nyyydelig! Bra tips til juleverksted det der. Riktig god julehøytid til deg! :-)

Anonym sa...

Nydelige hjerter og en flott ide. Hjertene kan en jo ha oppe til pynt hele året ikke bare i jula, det er jo bare fantasien som stopper der. Bildene dine er fantastisk flott satt opp, en fryd å se. God Jul. Fra Grete.

Anonym sa...

Jeg er jo en lykkelig eier av et slikt hjerte - OG ET SJAL! Sjalet er helt fantastisk deilig å ha på seg, jeg kommer til å bo i mitt! TUSEN TAKK!
(og til alle dere der ute som ikke er eiere av et silkemykt og lunt sjal fra Helen, ta kontakt med henne og kjøp deg et!)

IngunnBW sa...

Nyyydelige hjerter! Du er så kreativ og flink. Det enkle er og blir det beste :) De blondene var bare helt skjønne. Hvordan bruker du dem?

Anonym sa...

proe5474
pond1579
river4842
spa1885
master1548