lørdag 24. januar 2009

FrøbestillingTradisjon tro holder jeg på med å velge ut frø for årets sesong. Hvert år må det jo prøves ut noen nye stauder eller toårige planter. Frøbestillingen sendes i løpet av januar slik at frøene blir sådd i løpet av februar. Det er mange gode frøleverandører, men jeg holder meg trofast til to. Den ene er den norske Leüthens frøhandel . Der bestilles alle grønnsaksfrøene, noen staudefrø og surfiniafrøene til min mors balkongkasser. Jeg anbefaler dere alle å bestille katalogen deres og kikk ekstra nøye på forsiden. Det er bildet mitt av min sønns solsikke:). Det andre frøfirmaet er det engelske Chiltern Seeds. Derfra kommer frøene til nesten alle staudene i hagen min.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Frø? Det snør jo! Har visst mye å lære jeg ;)
Lenge siden sist, håper alt står bra til hos dere!

Vibeke sa...

Her er det full vinter, snør som bare det :o( Men da er det jo ingenting som GLEDER mer for en "stakkars" sjel som lengter etter vår og sommer enn å sette seg ned med en frøkatalog :o)Kjempekjekt med tips på leverandører, pleier å kjøpe hos gartneren men der er jo ikke utvalget så stort!

Ønsker deg en fin lørdag,
Vibeke

Tvert-om-tanten sa...

Hei!

Så koselig at du har besøkt bloggen min! Jeg har boka di og drømmer meg bort i den!! Det er jo en drømmehage =) Blomsterbedet på side 124-125...love it! Selv er jeg totalt blank når det gjelder hage, har aldri hatt noen, men drømmer om at det skal bo en gartner godt gjemt i magen min...;)

IngunnBW sa...

Det er så deilig å kunne ta våren på forskudd og begynne å så :) Jeg har ikke klart å dy meg, sendte avgårde en frøbestilling til Impecta i dag :) Så får tiden vise om jeg får plass til alt på planterommet når det skal prikles. Det kan jo bli et aldri så lite problem...

Det ligger en liten og artig utfordring til deg i bloggen min, Helen.

Silja sa...

Uff, det hørtes dramatisk ut! Lykke til på operasjonen og god bedring til vofsen! :klem:

Silja sa...

Ehem, den forrige kommentaren hørte til en annen blogg, beklager. Det skjedde faktisk helt automatisk, ikke vet jeg.
Uansett, du har fått award på bloggen min! Du har en aldeles nydelig blogg!

Hjärtat Mitt sa...

Visst är det kul med fröer!
Jag ska iväg och köpa såjord idag, så att jag kan börja så.
Ha en toppenvecka!

♥♥♥♥♥ Mari i Marieholm

Wenche sa...

Jeg har nok lyst til å bestille frø, men tror jeg får gi meg nå...

Har allerede sådd over 100 sorter og flere er på vent. Mange har allerede begynt å spire, både stauder og sommerblomster :-)

Det ligger en utfordring til deg i bloggen min :-)

Trines Hus og Hage sa...

Hei på deg, Helen!
Har nok tenkt på deg, men synes det er så lenge siden vi har hatt kontakt nå. Ingen bombe at du er i frø-verdenen for tiden. Jeg har ikke startet med noe enda i vår, og inspirasjonsdagen med staudeklubben går jeg også glipp av dette året. Men du, som jeg gleder meg til jeg kan begynne! Skal innom å kikke på frøleverandørene dine!
Håper du og dine har det bra!
God klem fra Trine

Anonym sa...

tuerqi631
afuhan368
bajisitan
balesitan
nanfei87