mandag 22. juni 2009

Besøkshagen ved midtsommer


Ved å se på bilder fra tidligere år har jeg kommet fram til at blomstringen er omlag 10 dager seinere i år. Her er noen bilder tatt 20. og 21. juni uten den helt store blomsterprakten.

Helens bildeserie

6 kommentarer:

Min Verden sa...

Gleder meg uansett jeg. Her hos meg er det nøyaktig 10 dager også. Hurdalsrosen blomstret 8. juni fjor og 18. juni i år :) Pionene er til "vanlig" tid. Gleder meg til å se hos deg, men det er ennå et par uker til. Da blir det bra tenker jeg. Hanne

Berit sa...

Det stemmer omtrent med her også. Våren var tidlig, men den kalde perioden først i juni satte alt på vent. Jeg får nok ikke se på langt nær alle rosene mine før ferie i år.
Lekre bilder likevel!

ASSA sa...

Ja her er det også senere iår enn før, men så har det vært en kald sommer hittil da, iallefall her i Trøndelag!

Men ha en fortsatt fin sommer, og spennende er det med besøkshage, en gang skal jeg få lagt turen innom din hage, den ser helt nydelig ut!

IngunnBW sa...

Jeg synes alt er sent ute her jeg, føler vi ligger 14 dager etter skjema uten at jeg har tatt notater og kan sammenligne. Vi hadde i tillegg til en kald forsommer også den seneste våren i manns minne. Når våren først kom hadde vi en varm periode, uten den hadde vel så vidt syrinen blosmtret :)

Vakre bilder Helen!

Marie sa...

Skjønne bilde!
No kjem sommaren! NYT :)

Lene fra Lillehammer sa...

Hei på deg Helen! Jeg synes bildene dine er flotte jeg selv om det ikke er så mye som blomstrer enda, men da har vi jo bare noe å gå å glede oss til. Selv tok jeg en del bilder i går og det begynner å ta seg opp med blomstringa og mye ser jeg er på vei.