tirsdag 30. juni 2009

5 meter høye roser


På vandring rundt i hagen min i dag kom jeg fram til at det er nok disse dagene hagen har aller mest blomster i løpet av året. Før helgen kommer, må jeg nok klippe bort ganske mye avblomstret, men heldigvis er det mye som ennå er på vei oppover.
I går startet en av stolthetene mine, Rosa Helenae 'Lykkefund' sin blomstring i toppen av et gammelt epletre 5 meter over bakken. Den er så elegant med sine lange greiner hengende å vaie med blomster. Dette bildet ble tatt i går, så i dag er det dobbelt så mange blomster, men fotorunden min er ikke før solen kaster sine siste stråler over hagen.

6 kommentarer:

Merethe sa...

Oi så flott en rose. Da har jeg noe å glede meg til for jeg har en slik i hagen min også :) Her har rosene begynt å blomstre for fullt og det er så lekkert med alle fargene rundt omkring. Ha en strålende uke. :)

IngunnBW sa...

5 meter! Den blir nok litt av et syn når alle knoppene springer ut. Med den størrelsen må det være hundrevis av dem :)

Min Verden sa...

Jeg gleder meg til å se den :) De er så vakre disse rosene at det nesten ikke er til å holde ut! Jeg skal nok ha en sånn til neste år. Må finne en fin plass først. Hanne

Dagny- Heim sa...

Det må eg seie! Litt av ei høgd for vakre roser.
Og eg synest den engelskinspirerte hagen din er fantastisk vakker. Knasande singelgangar er også utruleg greit så ein veit når nokon kjem på besøk :-)

Marie sa...

Må vere fantastisk å sjå denne rosa i "levande live"!

Her hos meg må det helst ikkje rage så høgt over bakken, tidvis kan det blæse mykje.

Jonna sa...

Oi, blir den virkelig så høy?
Planla å hente meg en sånn på Ringstad til uka, men nå tror jeg jeg må tenke litt mer på eventuell plassering.
(og min Polish spirit kom til slutt, 20 mai, akkurat som du spådde :))