fredag 28. august 2009

Hagehistorisk markedJeg er så heldig å bli invitert med av Søstrene Mylius på hagehistorisk marked neste helg. Ettersom jeg har en romantisk, nostalgisk hagestil vil jeg tro at dette vil passe for meg. Jeg planlegger å ta med de samme tingene som jeg har for salg i hagen min, og fordi dette markedet er første helgen etter at jeg har avsluttet sesongen i hagen min passer det bra. I tillegg til møbler tar jeg med meg hagekortene mine. Jeg har nå rundt 10 motiver og kortene er i to forskjellige størrelser.


Selv om det vel ikke er hageutstyr tar jeg med meg de hånstrikkede ullsjalene. De er i hvert fall veldig varme og lune å ha i hagen når det blir kjølig.


Her er et tidligere blogginnlegg om sjalene.

Jeg tar også med meg en del eksemplarer av hageboken min:

Her er en link der du kan lese litt mer om boken.

Har du lyst til å lese mer om markedet kan du klikke deg inn her.

Ellers er det som nevnt over siste mulighet for å besøke hagen min i sommer denne helgen.
(Alle bildene er klikkbare)

9 kommentarer:

Solveig sa...

Alltid like koselig å se bilder fra deg - og alt er like vakkert! Jeg kom meg ladri til din hage i år, men jeg håper jeg får sjansen neste år for du har bare fått til noe helt nydelig!
Ønsker deg lykke til på markedet - det blir sikkert både spennende og inspirerende!
Ha en fin helg!
Klem fra Solveig

salige lavendel sa...

Må bare rose deg for spesielt klare og flotte bilder! Og sjalene - de var da utrolig lekre. Det grå kunne passet veldig godt til mine klær...skal sette et "bokmerke" på siden din så jeg kan titte innom igjen :)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så spennende det blir å være med på det markedet. Skulle gjerne vært flue på veggen og tatt en titt sjøl.

Tenk i dag er det alt siste åpne hagedagen din. Det virket så lenge til da jeg så plakaten din første gang, men tida flyr. Planen min var å avslutte sommeren med en tur til deg denne helga, men et nyoperert kne er ikke helt samarbeidsvillig, så jeg får nyte bildene jeg alt har tatt. Tusen takk for koselige stunder i hagen din i sommer.
Lykke til med hagemarkedet.

Wenche sa...

Det var det jammen godt du skrev om. Leste om dette et eller annet sted for noen uker siden og fikk veldig lyst til å ta en tur, men nå hadde jeg helt glemt det.

Så takk for påminnelsen, kanskje vi sees :-)

Nydelige bilder forresten - som alltid!

Berit sa...

Ai-ai! Der skulle jeg også gjerne vært, både på marked og seminar, det hadde vært midt i blinken for oss som restaurerer prestegardshagen. Og så ville jeg gjerne vært i Oslo og hørt Michael Marriot på lørdag.
I stedet blir det krabbefest i fjæra. Vi inviterte for over et år sia og jeg gleder meg, men det er så fortærende at så mye spennende skal skje akkurat samtidtig!

Trines Hus og Hage sa...

Hallo!
Da treffes vi Helen! Kjempeflott at du kommer til Sveinhaug. Der passer du nok godt inn. Vi skal dit på lørdag. Gleder meg! Sees!
Klem Trine

Anonym sa...

Gavetips folkens!

Kjøp et kort av hvert motiv, knyt dem sammen med et lekkert bånd og gi dem i gave!
Har sendt flere av Helen's kort til USA som gave, altså slik at mottaker selv kan bruke kortene!

Strikkebesta sa...

For ein flott hage, fint å få ta turen her på bloggen når ein ikkje kjem seg dit fysisk. Nydelege kort har du også:)

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er