mandag 9. august 2010

Augusthagen


Tok meg en runde rundt i hagen i ettermiddag og laget denne bildeserien. Du finner kommentarer ved siden av hvert bilde.

9 kommentarer:

Nooria sa...

Det var nydelige bilder! Jeg har stor glede av nettsidene dine. Tusen tusen takk for all inspirasjon. En dag skal min hage også flomme over av skjønnhet slik som din.

Vigdis i Romerikshaven sa...

Lekkert bilde dette med 'Martin Frobisher'og flott mugge! Paraplyen/parasollen passer supert inn hos deg, Helen. Det ser ikke ut til at jeg kommer på vandring i år, men neste år tar jeg gjerne en tur igjen. :D

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Augusthagen er vakker også. Det blir nok dessverre ikke flere turer på meg denne sesongen, men jeg takker for de tre gangene jeg har vært og nytt skjønnheten. Alle jeg har hatt med meg har vært strålende fornøyd, selv om ikke alle er like store hage-entusiaster i utgangspunktet.
Jeg ønsker deg og hagen en god vinter, ikke riktig så kald som den siste, men gjerne med stabilt liggende snø :)

Anonym sa...

Tusen takk for noen hyggelige timer på Fredholm.Må si det var en super start på ferien!
Vi så mye vakkert,og utifra de siste bildene ser jeg at det fortsatt er mye å fryde seg over i deres hage.Jeg håper ennå på å få til en tur for å nyte den flotte clematisblomstringen hos dere.
Mvh. pictus folia.

M.E.V. foto sa...

En herlig hage du har:) Nydelig klematis i denne bildeserien...

Marie sa...

Ahhh... Rein nytelse...

Marie sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lene fra Lillehammer sa...

Å gisp, jeg får klump i halsen av å se den flotte Blue Angelen din!! Jeg fikk en sånn i fjor fra ei i Molde og den blomstret så flott da. I vår måtte jeg flytte den pga tilbygget og der den står nå er det ikke antydning til liv. Så det spørs nok om den ikke klarte seg. Kan jeg få spørre hvor du fikk tak i din, evnt. vil den være en clematis du kommer til å selge?
Klems....

Solveig sa...

Det råder en helt spesiell stemning her hos deg! Kjenner at jeg senker skuldrene og bare nyter disse flotte bildene. Får masse inspirasjon av din blogg! Må få komt meg innom deg en gang, på hagevandring:o))) Nå driver jeg og pønsker ut en måte å holde hjortedyrene unna min egen hage......
Ønsker deg en strålende torsdag.
Klem fra Solveig