torsdag 17. februar 2011

Sanselig sommerTusen, tusen takk til Franciska med den inspirerende bloggen Franciskas vakre verden. I april kommer Franciska med årets inspirasjonsbok 'Sanselig sommer' i samarbeid med Vakre Hjem & Interiør. Boken vil i hovedsak bestå av Franciskas egne bilder, men hun har generøst tilbudt bloggere å delta i boken. Jeg er derfor meget stolt over å være en av de utvalgte til å bidra. Så følg med i neste nummer av Vakre Hjem og Interiør. Der vil det komme mer informasjon og inspirerende bilder. Boken kan forhåndsbestilles eller så er du velkommen til å kjøpe den av meg i inspirasjonshagen jeg skal bygge på årets hagemesse.

13 kommentarer:

mona.z sa...

Hei, oppdaget bloggen din via Franciskas vakre verden og har lagt meg til som følger hos deg. Har jo sett deg og den vakre hagen din før, blandt annet i div. blader. Skal bli veldig kjekt å følge bloggen din, utrolig fin hage du har! Imponert over håndarbeidene dine også. Mange hilsner fra Mona.

Marie sa...

Hej, kikar förbi och ett stort Grattis, vad roligt att få vara med i boken......Ha en fortsatt trevlig söndag // Marie

hvorfor ikke... sa...

Gratulerer! Ikke det granne rart:) Jeg fant tilfeldig Franciskas vakre verden...og dermed fant jeg deg, også. Fantastisk flott blogg! For en kjole, og for en hage...masse deilig inspirasjon.
Jeg følger deg videre!
Smil fra Torunn

hvorfor ikke... sa...

Hei igjen Helen.
Jeg koste meg lenge og scrollet opp og ned hos deg i sted:) På et innlegg om en bok forstod jeg at du er Totning, men kanskje du ikke bor der nå? Jeg bor i Vestfold, Re kommune, hadde vært artig hvis du også bor her....:)

salige lavendel sa...

Så gøy at du har et bidrag i boka!! Tenker du gleder deg til å se det på trykk.Blir sikkert en vakker bok!

Siren sa...

Gratulere til deg, kjempespennende! Bloggen din er helt fantastisk, så mye inspirasjon! :)

Mia, New Room Interior sa...

Hei! Så gøy at du og er med i boken!! :-) Håper du har en fin søndag!! KLEM

stallnilsen sa...

Nei her var det mye fint og se på, fantastiske fine bilder, blir morro og følge dæ videre, koselig om du følger mæ og . Lisbeth ;O)

Hulda sa...

Så inspirerende blogg du har! Kjolen du har sydd var jo helt praktfull. Så nydelig, gammel stil. Kledde deg veldig godt. :) Vakre omgivelser du bor i. Gleder meg til å se mer av bildene dine i boka. Jeg er også heldig å få bidra med bilder der. :) -Husfruas Memoarer-

stallnilsen sa...

Kjempefin blogg du har , følger dæ videre, koselig om du følger mæ og.

Lisbeth ;O)

Márcia Santos sa...

Gratulerer på bloggen din, er en bit av din verden å bli sett gjennom world.The fant deg tilfeldigvis på jakt etter et sjal i et annet språk som ikke var meu.Assim hvordan du liker det mange ting antigas.Obrigado for å gi meg å spørre deg om dette besøk. Marcia

Linda sa...

kommer man til å få kjøpt boken din også der? Ønsker meg den også...:)

Min Verden sa...

Gratulerer med vel gjennomført hagemesse. Du er sliten og glad nå tenker jeg :) Vakkert var det å se. Godt jeg fikk med meg det iallefall :) Hanne