fredag 22. april 2011

Vår på Fredholm


Nå er jeg så heldig å ha noen dager jeg kan bruke i hagen. Plutselig var snøen borte og bjørka har museører. Vinteren ser ut til å ha vært snill med plantene i hagen, så i år håper jeg å ha noen roser i blomst igjen.
Jeg har ingen vårhage, men håper å få til noe i årenes løp. Ettersom jeg ikke fjerner noe fra bedene om høsten, har jeg mer en nok å ta fatt på nå. Endelig har jeg fått ryddet rundt denne flotte gaven jeg fikk av ei vennlig hagedame på Toten for mange år siden.
Det er ikke så mange fargeklatter i hagen min ennå, men noen nakne greiner er vakre i kveldssol.


Ellers er jeg stolt over å vise dere min nye logo. Jeg har hatt strålende hjelp av M8 på Kapp som klarte å legge "alt som er meg" inn i en liten logo. Jeg håper også dere forbinder den med blonder, smijern, blomster og blader, monogrammer og litt historisk sus.


Etter hvert skal jeg viser dere mer som hører sammen med logoen

6 kommentarer:

Linda sa...

En flott logo var det:) Jeg håper å få til en tur å besøke hagen din en av dagene du har åpent på i år:) Koser meg med boken din som kjøpte på messen. Og drømmer om en benk slik du hadde der:) Nyyydelig blåveis du viser og trollhasselen er jo riktig flott. Jeg skal kjøpe meg to oppstammede trollhassler selv og gjett om jeg gleder meg til å komme vinteren i møte sammen med dem, for man kan jo ikke nekte for at det er pga greinene den er flottest:) Jeg ønsker deg en masse god påske og håper du får masse tid til å nyte hagen:) Klem

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Helen!
Så herlig bilde! Selv en naken hage kan være flott med et slikt blikkfang! Her har det også eksplodert, og det vokser og gror fra time til time! Jeg tror rosen jeg kjøpte hos deg har klart seg fint, så det blir spennende å se den blomstre her hos oss! Ja, logoen var veldig fin!

Ønsker dere en fortsatt fin påske ved Mjøsas bredd! Mannen hilser!

Klem Cathrine :-)

Trines Hus og Hage sa...

Hallo Helen!
Her kommer en liten hilsen fra meg til deg. Ser du har fylt blåveis i hagen, og den er riktig søt.Trollhasselen var også et syn. Ja, nå kom våren endelig med et brak, og vi har vel litt å fare med fremover begge to. I tillegg til vanlig våronn her på Godager, bærer hagen sterkt preg av graving og har jordhauger både her og der. Vel, det blir nok en ordning med det etterhvert.
Spennende å lage egen logo. Den var fin, snirkler og nostalgi må det være og det fikk du fint til. Du har vel en del planer denne sesongen også, tenker jeg.
Nyt denne herlige tiden, Helen, travelhet, forventning og glede hånd i hånd.
Hils dine.
God klem fra Trine
Ps: Satser vi sees denne sommeren også :-)

noor sa...


تتميز شركة الرائد لنقل العفش بانها افضل :
افضل شركة نقل عفش من جدة للرياض
شركة شحن عفش من جدة الى الاردن
دينا نقل عفش بجدة
افضل شركة نقل عفش
شركة نقل عفش من جدة الى دبي
اسعار تنظيف الشقق بجدة

cotton satin bed sheet sa...

Jeg har ingen vårhage, men håper å få til noe i årenes løp. Ettersom jeg ikke fjerner noe fra bedene om høsten, har jeg mer en nok å ta fatt på nå. Endelig har jeg fått ryddet rundt denne flotte gaven jeg fikk av ei vennlig hagedame på Toten for mange år siden.
stitching factory in lahore ,
shirt stitching factory ,

Anonym sa...

goyard
kd shoes
yeezy shoes
jordan shoes
kyrie spongebob
yeezy
bape
birkin bag
yeezy boost 700
lebron shoes