onsdag 13. februar 2008

Hagesesongen nærmer seg

Jeg lengter etter vår og hagesesong og håper flere gjør det også.


Dersom du har lyst til å lære mer om hageplanlegging, er du velkommen som deltager på kurset mitt. Les mer om kurset mitt her.

7 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Jepp...heldigvis er våren her snart... og så flotte bilder du har, både her og på den kurssiden - er det bilder fra din hage...???
Lykke til med kurset, hadde jeg ikke bodd så langt unna skulle jeg gjerne vært med...

Ha en koselig dag...

Olstad sa...

Jeg har veldig lyst til å gå på kurs hos deg men det får bli neste gang... Blir jo mitt i perioden jeg skal føde dette. Så bør vel ikke planlegge med for mye.

Vi sees vel i begynnelsen av mars. Jeg er i permisjon men satser på å komme på møtet. Det blir hyggelig. Ha det fint frem til da.

Mia sa...

Oi, dette høres veeeeldig interessant ut. Jeg kunne nok tenke meg å gå på kurs hos deg, ja. Håper det fortsatt er plasser igjen...

Min Verden sa...

Hei på deg Helen - igjen :-) Kurset ser kjempefint ut, men det blir langt for meg å dra. Jeg skal på kurvflettekurs på Nesodden i april og det blir morsomt. Jeg har et spørsmål til deg - eller andre som leser. Har dere noen erfaring med Oleander. Jeg fikk en av venninnen min i fjor og den har greid seg fint i vinteropplag i garasjen, men hva gjør jeg med den nå på våren. Det er veldig lite litteratur som jeg har funnet om dette. Takknemlig hvis noen vet noe. Hanne

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Er innom en snartur for å ønske deg ei riktig GOD PÅSKE...

Linda sa...

Hei!Morro å titte innom deg.Høres artig ut med hagekurs.Er du HeleneF?Da har jeg hageboka di.Den er skjønn.Ja her nede i sør har sola skint deilig ute i hagen.
Nå kan en ruske litt,men ikke for mye.Planta påskeliljer i en liten krukke.God Påske!Hilsen Linda:))

Tyra sa...

Oj, du har jo blogg også, jo!!
He he det blir nok en pusunge på meg, ja! Klarer jo ikke å stå imot den nydelige jenta, da! Og katten som allerede finnes på gården, men som ikke er min, er blitt lat på sine eldre dager, så en musefanger til er nok ikke så dumt:0))
Ååå, jeg har sånn lyst til å være med på et av dine hagekurs engang, altså!
Ha en flott solskinnsdag i hagen!