torsdag 18. juni 2009

MidtsommerkransInspirert av blant annet Peder Balkes Hus har jeg kost meg med å lage en midtsommerkrans i dag. Vi har nemlig vært så heldige å bli invitert på Canzone Napoletana på Simenstad Gard. Og nå som det snart er midtsommer tenkte jeg det var koselig å ha med en liten blomsterkrans. Dessverre holder ikke disse kransene seg så lenge, men i denne har jeg kun brukt stormarikåpe og buksbom, så jeg håper den kan pynte opp i noen dager.

Ellers holder jeg på med å gjøre i stand til åpning av besøkshagen nå på lørdag. I år ser det ut til at plantene blomstrer en del seinere sammelignet med årene før. Det er kanskje ikke så rart ettersom vi har hatt lite med ordentlig sommervarme ennå.
Så de som har lyst til å få med seg hovedblomstring av roser må nok vente til neste helg, eller muligens til juli. Jeg skal gi rapporter om hva som blomsterer etter hvert her på bloggen.

6 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Flott krans!
Jeg gleder meg til å dra på hagebesøk, men ut fra det lille jeg har hjemme her ser det ut til å være lurt å vente litt. Håper værmeldinga over helga stemmer, så det blir litt varmere.

Lykke til med besøkshagen.

Marie sa...

Å så skjønn hjartekrans du har laga! Eg elskar den limegrønne fargen.

IngunnBW sa...

Så kjempesøt krans Helen! Fantastisk kombinasjon av den limegrønne Marikåpen og de små runde blanke bladene fra buksbom. Jeg liker denne enkle stilen så godt, da kommer alt til sin fulle rett. Vakkert!

Gleder meg til blogginnlegg om rose- og studeblomstringen hos deg fremover! Håper besøkshaven var vellykket i går :)

Tvert-om-tanten sa...

Så fin krans!

Hilsen "Miss Marple"

Min Verden sa...

Nydelig krans Helen. Den 4. juli kommer jeg på besøk med Roseforeningen og det gleder jeg meg voldsomt til :) Har du boken din for salg i hagen? Håper det blir varmt frem til vi kommer så alt står i sin beste flor ;) Det har vært kaldt her også - og noe har stått litt i stampe og ventet på varmen. Gleder meg! Hanne

Margrethes hus og hage sa...

For en fin krans :) Du er kreativ og har en kjempefin blogg og nettside. Har ofte vært innom og hentet inspirasjon :)

Hilsen Margrethe