torsdag 22. juli 2010

Oppdatering før åpen hage


Lørdag og søndag åpner vi hageporten igjen. Dersom noen har lyst til å ta turen til Toten, så er dere hjertelig velkommen. Kart og åpningstider finner dere her. Her er en bildeserie som viser status akkurat nå. Roseblomstringen jeg kan til by er i hovedsak de jeg plantet i fjor, så disse rosene er naturlig nok ikke så omfangsrike. Ellers er kjøkkenhagen i rute. Akkurat som årene før, har jeg ikke somlet meg til å så ny runde med salat, men sukkererter, purre, gulrot, poteter, rødløk og selleri begynner å få overtaket over ugraset. Rosemary Verey er min favoritthagedesigner, og jeg har heller ingen problemer med å se det vakre i pene grønnsaker.
I bildeserien har jeg også foreviget yngstesønnen ved alle rosene han har laget. Det virker som om hagegjestene mine blir inspirert til å forsøke seg på å lage sine egne roser når de ser at rosene hans er minst like frodige og fine som roser i planteutsalg.
Kanskje vi snakkes i helga?
Hagevandring 22. juli

7 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for oppdatering og "invitasjon"!
Enda flere lokkende bilder fra et nydelig sted.
Er iferd med å legge en plan slik at et besøk innom Fredholm kan virkliggjøres med det første.Om planen lar seg gjennomføre gjenstår å se,men jeg krysser iallefall fingrene!
Mvh.pictus folia.

Min Verden sa...

Takk for invitasjon. Jeg får besøk fra bloggvenninne fra Nederland. Kanskje vi skulle ta en tur til deg på lørdag. Det er vel ikke så dum ide! Hmmm... slett ikke dumt :) Kanskje vi ses Helen.

Linda sa...

Hei
Så glad jeg ble for å finne bloggen din:) Jeg har netop vært i danmark på ferie, og hun vi leide hus av hadde boken din "Hagevandring". Den ble lest mens jeg tok på meg å være "base" på Lalandia, og jeg skulle gjerne ha hatt eiet den selv. Er den fortsatt i salg? Og så skulle jeg gjerne ha besøkt hagen din, så det håper jeg å få til i sommer:) Nå skal jeg reise litt i bloggen din:)

Edgar sa...

Takk for opplevelsesrike timer i fantastisk hage! Så inspirende:-)

M.E.V. foto sa...

Skulle gjerne ha vært en tur i den nydelige hagen din...:) Kanskje en gang...

Unknown sa...

Ser ut som det ikke blir noen tur opp til hagen din i helgen... jeg håper på neste helg da:) Men er det mulig å få tilsendt et eksemplar av boken din? Om jeg setter inn penger på en konto? Mailen min er linda.andersen.1973@gmail.com

noor sa...


https://khalejmovers.com/شركة-نقل-عفش-شرق-الرياض/
https://khalejmovers.com/نقل-عفش-من-الرياض-الى-المدينة-المنورة/
https://khalejmovers.com/نقل-اثاث-من-الرياض-الى-القصيم/
https://khalejmovers.com/نقل-اثاث-من-الرياض-الى-الدمام/
https://khalejmovers.com/ارخص-شركة-نقل-عفش-بمكة/