torsdag 28. april 2011

Ekte blonderSom den "blondedama" jeg er, med blondehus og stor interesse for gode, gamle tekstiler har jeg lenge vært på utkikk etter flortynne, ordentlige bomullsblondegardiner. Jeg har vært i alle kjedebutikker, i interiørbutikker og søkt på nettet. Joda, de har fine blondegardiner, men alle er i lettstelt polyesterkvalitet. (Og det er ikke noe for meg)

Men endelig har jeg funnet skikkelige gammeldagse blondegardiner i 95 % bomull. Disse blir produsert i Skottland på samme type vevstoler som ble brukt på 1800tallet.
De blir produsert i mange flotte mønstre i både hvitt og ubleket.

Jeg skal etter hvert vise dere flere av modellene. Og er dere interessert i skikkelige blondegardiner er det bare å ta kontakt. Jeg er forhandler.

12 kommentarer:

shabby chic og lavendel sa...

Så flott!!
Har lagt merke til det eg og. Blondegardinene som er å få kjøpt overalt har flotte mønster, men ser "kunstige" ut på en måte. Likte veldig godt dine nye gardiner. Og gler meg til å sjå flere. :) Hva er pris på disse?
Hilsen fra Catharina

Ingun sa...

Så fine de var... Jeg har i bomull. Gamle som må strykes og stives.
Tar meg en titt på bloggen din. Mye inspirasjon å hente til en hagegal, som enn så lenge nesten ikke har hage;-))

Vigdis i Romerikshaven sa...

Nydelige er de og dagens prinsebryllup 'over there' verdig! Du skal se at jeg kanskje kommer tilbake til dem.

Lene fra Lillehammer sa...

Hei og takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Å du og du, for noen flotte blondegardiner, helt din stil og også veldig min da. Men disse er nok for dyre for lommeboka mi så jeg får nok klare meg med "jukeblondegardinene" jeg har som jeg kjøpte på Ikea, hihi.
Når det gjelder revebjeller har jeg alltid hatt en drøss av de og det er derfor jeg synes det er så rart at ingen har dukket opp i år. Og tro det eller ei, de fleste jeg hadde bladrosetten av i fjor ble faktisk flyttet på høsten da jeg måtte finne andre plasser til de. Men nå har jeg ihvertfall sådd nye så da får vi sjå om det blir noe liv til neste år.
Ønsker deg en fortsatt god lørdag, jeg har nemlig akkurat kommet inn etter å ha drevet i hagen. Herlig!

Sigrid sa...

Flotte blondegardiner, Helen. Håper du får tak i noen som er litt kortere også, ikke bare de som rekker helt til gulvet. Hos meg er takhøyden under standard og jeg orker ikke å legge opp ;-)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Så nydelige gardiner, Helen! Mine er nok mer KID-aktige, men drømmen er jo noe slikt som du har! Skal ha det i bakhodet til senere at du forhandler dem!

Ha en fin dag på Toten!

Klem Cathrine :-)

Solveig sa...

Nydelige gardiner! Jeg strever også med å finne mer "ekte" gardiner.
Nå sitter jeg med hageboka di i fanget og lar inspirasjonen råde. Du har bare så inderlig fin hage, og ikke minst veldig mange koselige sitteplasse laget av forskjellige materialer. Det er ofte vanskelig å finne npr man titter i hagebøker.
Får se hva jeg klarer å få til i løpet av sommeren;o)
Ha en flott uke.
Klem fra Solveig

Marie sa...

WOW, så nydelig!

Skal kjøpe gardiner snart, men tippar desse blir for dyre for meg... Kanskje eg kan få pris på mail?

Eg har tenkt litt på lift/rullegardiner som festast inni karmen, har lyst at dei nydelige listene ikkje skal skjulast bak gardiner.

MEN, -nå blei eg i tvil git... :)

Ramme Alvor sa...

For ein herleg blogg du har!!!!!!!!!!!!!!
Her kjem eg att!
Klem!

Skogslyckan sa...

De borde inte vara så svåra att hitta, vi är ju många som vill ha dem...;) Inget är som en spetsgardin om sommaren! Då gärna i kombinationer med pelargoner.
Ha en fin dag!
Kram Pia

Viola sa...

Fann dig hos en god norsk bloggvän och blev nyfiken, en vacker blogg du har, ljuvliga gardiner, själv bor jag på en gammal 1700-tals gård och där har jag min gårdsbutik, ha det gott, kram VIOLA

Roser og Patina sa...

Nydelige gardiner! Jeg har også lett land og strand etter den ekte varen. Nå vet jeg hvem jeg kan kontakte om jeg skulle ønske å bestille:)) Kjempefin hage og hjem du har:) har lagt meg som følger. Ha en god dag. Klem Ellen.